Binnen 1 tot 3 dagen in huis     100 dagen herroepingsrecht      Gratis Verzending vanaf 59 €

Veelgestelde vragen

Het product

Welke maat moet ik kiezen?

Volwassenen

Onze sloffen voor volwassen (maat 36-46) vallen groot. Wanneer u tussen twee maten valt, kiest u het de kleinste maat. Bijvoorbeeld: heeft u maat 38-39, dan kiest u sloffen in maat 38.

Kinderen

De sloffen voor kinderen vallen klein tot normaal. Zit uw kind tussen twee maten in? Kies dan de grootste maat.

Wat voor zolen hebben de sloffen voor volwassenen?

Onze sloffen voor volwassenen (maat 36-46) hebben een 2mm dikke rundleren zool.

Wat voor zolen hebben de sloffen voor kinderen?

Onze sloffen voor kinderen (maat 25-35) hebben een 2mm dikke rundleren zool.

Waar zijn jullie sloffen van gemaakt?

Al onze sloffen zijn gemaakt van 100% scheerwol met een 2mm dikke zool van rundleer. De sloffen worden met de hand gemaakt in ons naaiatelier in Europa.

Al onze sloffen hebben natuurlijke kleuren, omdat wij geen gebruik willen maken van kunstmatige kleurstoffen. Daardoor kunnen er kleurverschillen voorkomen tussen de verschillende producten. Wij streven er echter naar om zoveel mogelijk dezelfde kleur te krijgen.

Verzending

Wie levert mijn pakket?

PostNL / Mondial Relay

Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

Wij werken 7 dagen per week en geven daarmee de garantie dat wanneer u voor 14 uur bestelt, het pakket dezelfde dag nog wordt verzonden (zolang het product op voorraad is).

Mijn pakket is niet aangekomen, wat nu?

Als uw pakket kwijt is geraakt met de post, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen gelijk uw pakket opnieuw versturen.

Wat gebeurt er als ik mijn pakket niet op tijd ophaal?

In het geval dat u uw pakket niet op tijd kunt ophalen bij het postkantoor, wordt het pakket naar ons retour gestuurd. Wij bieden aan om het pakket nogmaals op te sturen tegen vergoeding van de verzendkosten.

Retourneren

Hoe retourneer ik het product?

Als u een product wilt retourneren kunt u gebruik maken van ons retourportaal. Hier kunt u aangeven of u het product wilt ruilen of dat u uw geld terug wilt. Op deze manier kunnen wij snel handelen, als we uw pakket hebben ontvangen.

Wij geven alleen geld terug binnen 100 dagen na aankoop. Omruilen kan altijd zolang het product in originele staat is, zoals bij ontvangst.

Hoe ruil ik mijn product om voor een andere maat?

Mocht u uw product willen omruilen voor een andere maat, kunt u gebruik maken van ons retourportaal. Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, wordt er direct een pakket naar u teruggestuurd met de juiste maat.

Ik heb een ondeugdelijk product ontvangen?

Als u een ondeugdelijk product heeft ontvangen, stuurt u dan zo snel mogelijk na ontvangst een foto van de mankementen. Wij zullen zorg dragen voor reparatie en/of een nieuw product.